Yritystoiminnan aloittaminen Kemi-Torniossa

Yllättävän moni haaveilee yrittäjäksi ryhtymisestä jossakin vaiheessa elämäänsä, mutta huomattavasti harvempi päätyy lopulta yrityksen perustamaan. Toisia yrityksen perustaminen saattaa pelottaa ja toiset huolehtivat erityisesti oman toimeentulonsa puolesta. Entä jos yritykseni ei menestykään? Entä jos kuluja on enemmän kuin tuloja? Miten perheeni pärjää, jos hyppään yrittäjäksi tyhjän päälle? Nämä ja monta muuta ajatusta saattavat pyöriä päässäsi pohtiessasi mahdollisuuksiasi aloittaa yritystoiminta. Tästä syystä onkin hienoa, että on olemassa tahoja, jotka ovat koonneet yhteen kattavia tietopaketteja yrittämisen perusasioista sekä yritystoiminnan edellytyksistä. Jos olet epävarma oman Kemi-Tornion alueelle suunnittelemasi yritystoiminnan edellytyksistä, otathan yhteyttä, niin varataan sinulle tapaamisaika asiantuntijamme kanssa, ja voit jutella hänen kanssaan lisää omista suunnitelmistasi, toiveistasi, peloistasi ja ennakkokäsityksistäsi. Voit saada asiantuntijaltamme runsaasti neuvoja sekä objektiivisen näkemyksen omasta ideastasi.
Jos haluat varata ajan tapaamiseen yritysasiantuntijamme kanssa, soita numeroon +358 4567884 5556 maanantaista tiistaihin kello 9-15, keskiviikosta torstaihin kello 8-17, perjantaisin kello 9-12 tai lauantaisin kello 10-15 välisenä aikana. Kerrothan yhteydenottosi yhteydessä lyhyesti, millaista yritystoimintaa olet suunnittelemassa, jotta sinut osataan ohjata oikean alan asiantuntijan juttusille.

Yritysidea ja rahoitus

Ennen kuin aloitat yritystoimintasi voi olla hyvä idea jutella yritysideastasi asiantuntijamme kanssa. Olemme valmiita auttamaan sinua yritysideasi toteuttamisessa sekä kehittämisessä. Autamme sinua kehittämään ideaasi niin, että siitä saadaan luotua toimiva liikeidea. Olemme valmiita auttamaan sinua myös liiketoimintasuunnitelman laatimisessa. Rahoituksen järjestäminen on eräs monen aloittavan yrittäjän kompastuskivi ja myös vahva osaamisalueemme – autamme sinua siis mielellämme rahoituksen hankkimisessa.

Autamme sinua tarvittaessa myös erilaisten yrityksen perustamiseen liittyvien paperitöiden tekemisessä. Nämä paperityöt saattavat tuntua vaikeilta, varsinkin jos olet perustamassa yritystä ensimmäistä kertaa, mutta ammattilainen hoitaa ne kädenkäänteessä. Olemme mukana auttamassa sinua myös erilaisissa yrityksen perustamiseen liittyvissä käytännön järjestelyissä, jos tarvitset tällaista apua. Palvelumme sisältää edellä mainittuihin asioihin liittyvää neuvontaa ja apua – älä jää yksin mieltäsi painavien yritystoimintaan liittyvien paperitöiden tai käytännön järjestelyjen kanssa, vaan pyydä rohkeasti apua alan asiantuntijalta!

Jos tarvitset yrityksesi alkutaipaleella apua ja tukea esimerkiksi yrityksen kehittämiseen tai kasvuun liittyvissä kysymyksissä, olemme mielellämme tukenasi. Voit turvata asiantuntemukseemme myös yrityksen myöhemmissä vaiheissa, vaikka palvelumme pääpaino kohdistuukin yrityksen aloittamistoimiin. Jos yrityksesi toiminta on kuoppaista, tarjoamme sinulle asiantuntemustamme myös vaikeissa tilanteissa – ethän epäröi ottaa meihin yhteyttä. Varhaisessa vaiheessa tehty väliintulo saattaa vielä pelastaa vaikeuksien kanssa kamppailevan yrityksen, mutta jos odotat liian pitkään yrittäen itse pitää liian montaa lankaa käsissäsi yhtaikaa, voi yrityksen pelastaminen olla jo liian myöhäistä. Mutta vaikka yritystäsi ei enää voitaisikaan pelastaa, voimme auttaa sinua myös konkurssin kynnyksellä sekä konkurssin läpikäymisessä. Muistathan, että meillä on vaitiolovelvollisuus ja voit kertoa meille luottamuksellisesti yritykseesi liittyviä asioita – niin hyviä kuin huonojakin. Emme hätkähdä velkaantunutta yritystä ja ymmärrämme, etteivät kaikki yritysideat johda menestykseen. Toisaalta olemme sitä mieltä, että ellei ikinä yritä mitään, ei voi myöskään koskaan voittaa mitään.

Jos haluat siirtää toiminnassa olevan yritystoimintasi Kemin alueelle, olemme valmiina auttamaan sinua tässäkin tilanteessa. Kerromme mielellämme paikallisesta elinkeinorakenteesta sekä Kemissä sijaitsevista yritysalueista. Voimme auttaa sinua etsimään alueelta toiminnallesi sopivat toimitilat tai rakennuttamaan yrityksellesi täysin uudet tilat. Jos olet tulossa yrityksinesi Kemiin, ota ihmeessä yhteyttä ja kerro, miten voimme auttaa! Tavoitat meidät numerosta +358 4567884 5556 maanantaista tiistaihin kello 9-15, keskiviikosta torstaihin kello 8-17, perjantaisin kello 9-12 tai lauantaisin kello 10-15 välisenä aikana. Kerrothan ensimmäisen yhteydenottosi yhteydessä lyhyesti, millaista yritystoimintaa olet suunnittelemassa, jotta sinut osataan ohjata oikean alan asiantuntijan juttusille. Toivomme kuulevamme sinusta pian! Tervetuloa Kemiin!