Syksyn 2016 tapahtumat

Metsäteollisuuden, paperiteollisuuden, kartonkiteollisuuden, kaivosteollisuuden sekä kaivannaisteollisuuden yritysten innovaatioilta järjestetään 3.10.2016 kello 17-19 Kemi-Tornion Raksa-auditoriossa, osoitteessa Raksatie 25 a 3. Tilaisuuteen pyydetään ilmoittautumaan perjantaihin 30.9.2016 kello 17 mennessä numeroon +358 76567 45678. Tilaisuus on maksuton ja sen aikana on kahvitarjoilu. Toivomme alan toimijoita osallistumaan runsain mitoin tähän tilaisuuteen, jonka kautta toivomme saavamme uusia innovatiivisia ideoita toinen toisiltamme. Myös kyseisten alojen tutkimusalan yritykset sekä alojen koulutusta tarjoavat yritykset ovat lämpimästi tervetulleita tapahtumaan. Kutsumme mukaan myös sellaiset yhteisöt, jotka ovat mukana tukemassa elinkeinotoimintaa.

Biojalostamotoimintaan ja sen mahdollisuuksiin pureutuva tapahtuma järjestetään 11.11.2016 kello 17-19 Kemi-Tornion Raksa-auditoriossa, osoitteessa Raksatie 25 a 3. Tilaisuuteen pyydetään ilmoittautumaan perjantaihin 4.11.2016 kello 17 mennessä numeroon +358 76567 45678. Myös tämä tilaisuus on maksuton ja sen aikana on kahvitarjoilu. Ennen tapahtumaa järjestämme aiheeseen liittyvän kyselyn, jossa pyydämme alan toimijoita kertomaan omasta toiminnastaan. Kyselylomakkeet on toimitettu mukaan valituille toimijoille ja kyselyyn vastaaminen on siis käynnissä. Toivomme saavamme kaikki vastaukset 31.10.2016 mennessä, jotta ehdimme koota niiden annin yhteen ennen tapahtumaa. Kyselyn tulokset käydään tapahtuman aikana läpi pääpiirteittäin ja niistä voi esittää myös kysymyksiä. Toivomme, että tapahtumasta tulee luonteeltaan keskusteleva ja innovatiivinen.

Järjestämme syyskaudella 2016 myös energiapuuhun liittyvän kyselyn, joka on suunnattu sellaisille toimijoille, jotka hyödyntävät energiapuuta sivuelinkeinonaan. Kyselylomakkeet pyritään toimittamaan syyskuun 2016 aikana mukaan valituille toimijoille. Vastausaikaa on vuoden 2016 loppuun asti. Tulokset kootaan yhteen ja analysoidaan alkuvuonna 2017 ja niiden pohjalta pyritään laatimaan kooste, joka on kaikkien asiasta kiinnostuneiden alan toimijoiden käytettävissä maksutta. Kyselyyn vastaaminen hyödyttää siis laajamittaisesti alan toimijoita, joten toivomme, että vastaajat käyttäisivät lomakkeen täyttämiseen riittävästi aikaa ja täyttäisivät sen mahdollisimman huolellisesti. Lomakkeen täyttäminen kestää noin puolesta tunnista tuntiin.

Kemi-Tornion Raksa-auditorio

Tapahtumiemme päätapahtumapaikka on Kemi-Tornion Raksa-auditorio, joka sijaitsee Kemin ja Tornion välisellä alueella noin 15 kilometrin päässä Kemistä osoitteessa Raksatie 25 a 3, ja josta löytyy erinomaiset olosuhteet erilaisten konferenssien ja tapahtumien pitämiselle. Auditorion äänentoistolaitteet ovat uusinta teknologiaa ja auditorio on muutoinkin varustettu nykyaikaisin laittein, jotka auttavat luomaan konferensseista mahdollisimman onnistuneita ja asiapitoisia. Tilaisuuksiin ilmoittaudutaan soittamalla numeroon +358 76567 45678 kunkin tapahtuman viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä. Ellet pääsekään tulemaan, pyydämme, että perut ilmoittautumisesi, koska paikkoja on rajoitetusti ja koska tapahtumamme ovat olleet kovin suosittuja.
Tapahtumissa on yleesä maksuton kahvitarjoilu. Jos sinulla on ruoka-aineallergia tai jos noudatat jotakin tiettyä erityisruokavaliota, olethan ystävällinen ja kerrot tästä ilmoittautumisesi yhteydessä. Emme voi taata, että pystyisimme taatusti järjestämään kaikissa tilaisuuksissa ruokavaliosi mukaista tarjottavaa, mutta pyrimme tekemään parhaamme, kunhan vain saamme tiedon erityisruokavaliostasi ajoissa.

Kemi-Tornion Raksa-auditorioon on hyvät kulkuyhteydet. Voit tulla Kemistä Kemin linja-autoasemalta lähtevällä bussilla numero 67 tai 76. Jää pois Raksa-auditorion pysäkillä, joka sijaitsee auditoriota vastapäätä. Torniosta pääset samalle pysäkille bussilla 89, 98, 97, 79 tai 192. Jos tulet omalla autollasi, voit pysäköidä kolmeksi tunniksi maksutta auditorion edessä olevalle pysäköintialueelle parkkikiekkoa käyttäen.

Kyselylomakkeiden palautusosoite on Kemi-Tornion yrittäjäyhteistyö, Kemi-Tornion Raksa-auditorion toimisto, Raksatie 25 a 3, 7869504 Kemin maalaiskunta. Merkitse kuoreen tunnus ”Vastaus kyselyyn”. Emme valitettavasti vastaanota kyselyvastauksia sähköpostitse tietoturvasyistä. Kyselyihin on mahdollista osallistua nimettömästi, mutta toivoisimme, että kyselylomakkeissa määriteltäisiin vähintään yrityksen toimintasektori, jotta vastaukset osataan yksilöidä oikein. Kiitämme jo etukäteen kaikkia kyselyyn osallistuneita ja toivomme, että näistä tutkimuksista on hyötyä alueen alan toimijoille! Jaettu tieto on kovin arvokasta tietoa – eihän hukata mahdollisuutta jakaa sitä ja käyttää sitä innovoinnin pohjana!